ROHERA TRAVEL

Adresa: C/ JILGUERO 14, PALM-MAR ARONA-38632
Cont Euro: ES1230581320192720000511
Banca: Cajamar

Tel.: +34600885309
E-mail: online@roheratravel.com

Cine suntem

 RoHeraTravel este rezultatul a peste 15 ani de experiență în turism. Agenția își are rădăcinile în România, în 2003, unde timp de 8 ani a fost  unul dintre liderii de pe piața locală, atrăgând turiștii cu oferte accesibile și destinații exotice. În 2011, RoHera Travel s-a mutat în Insulele Canare și, cu aceeași pasiune și dăruire pentru turism, creăm vacanțe perfecte pentru clienții noștri - energia și inspirația noastră zilnică!

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm. 

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early BookingLast Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.